Saturday, 10 February 2018

Youth Shaklee 100% Vegan Berasaskan Tumbuhan

Pengedar shaklee labuan

Sekarang tengah viral tentang produk penjagaan wajah Shaklee yang terbaru iaitu dikenali sebagai Youth. Lepas balik BLNC Shaklee 2018, sana sini video unboxing Youth Shaklee. Kalau nak tahu, Youth Shaklee dihasilkan oleh 100% Vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan. Kesemua formulasi yang digunakan oleh Shaklee dalam proses dipatenkan.

Youth diformulasikan secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya disebabkan oleh gaya hidup, kerosakkan persekitaran atau pun penuaan semulajadi. Disebabkan Youth Shaklee diperbuat daripada 100% Vegan Berasaskan Tumbuhan, makanya Youth Shaklee bebas dari bahan-bahan kimia yang merbahaya.

Pada yang nak tau apa 2500 bahan merbahaya yang tidak terkandung dalam Youth Shaklee ini, bolehlah jalan-jalan kat web Shaklee Naturally ni ok ===


Jom kita tengok apa bahan vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk menghasilkan Youth Shaklee

Muscadine Grape

Muscadine grape

Semua orang yang biasa dengan Vivix, mesti biasa dengan bahan utama dalam Vivix, iaitu Muscadine Grape. Polifenol Muscadine Grape (dalam proses dipatenkan) melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakkan kolagen dan elastin.

Lotus Japonicus

Lotus japonicus

Youth Complex (dalam proses dipatenkan) digabungkan dengan Lotus Japonicus akan mengaktifkan protein Youth yang penting untuk menjana semula sel bagi menggalakkan penghasilan kolagen, elastin dan fibrilin.

Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang memberikan lebih banyak nutrient dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

Apple Stem Cell Extract

Apple stem cell extract


Kajian menunjukkan bahawa apple stem cell extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda lebih berseri dan lembut lebih lama.

Schisandra Chinensis Fruit Extract

Schisandra chinensis fruit extract

China, Jepun dan Korea menggunakan herba ini secara tradisional untuk melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti oksida.

 Vital Repair + ® Complex

Vital Repair + Complex

Vital Repair +® Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrient anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Oleh itu, bagi yang masih tercari-cari produk semulajadi berasaskan tumbuh-tumbuhan.. boleh cuba Youth Shaklee. Tak perlu risaukan bahan-bahan kimia merbahaya sebab Youth Shaklee 100% Vegan Berasaskan Tumbuhan.



pengedar shaklee labuan


Keistimewaan yang diberikan kepada pelanggan The Beauty Of You

✔️ Konsultasi secara PERCUMA
✔️ Penghantaran secara cash on delivery (cod) secara PERCUMA (Sekitar Labuan)
✔️ Kos pengeposan secara PERCUMA (Seluruh Malaysia)
✔️ Tips pengambilan vitamin yang BETUL
✔️ Jadual pemakanan vitamin diberikan
✔️ Pemantauan tahap kesihatan secara berkala

Berminat dengan semua di atas?
Hubungi saya, PENGEDAR SHAKLEE LABUAN untuk maklumat lanjut berkaitan produk yang dicari.

** Semua maklumat tentang produk serta testimony yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk MENDIAGNOS, MERAWAT, MENYEMBUH DAN MENCEGAH sebarang peyakit. Anda dinasihatkan untuk merujuk kepada pakar perubatan jika mengalami sebarang penyakit yang memerlu anda mendiagnos, konsultasi serta rawatan susulan sebelum mengambil vitamin **

No comments:

Post a Comment