KENALI SAYA

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pembaca yang sudi melawat blog comel dan sihat saya. Untuk pengetahuan semua , nama saya Mizan Adlia binti Mohd Shoib dan merupakan Pengedar Shaklee Labuan yang aktif sehingga hari ini. Saya juga merupakan seorang guru yang menjadikan bisnes Shaklee sebagai bisnes sambilan. Kata orang sambil menyelam, sambil tu kita minum air. Ibu kepada dua orang anak lelaki ni semestinya sentiasa aktif. kalau duduk saja, bukan badan je letih. Jiwa pun lemau.





Saya mula menjadi pengguna Shaklee sekitar tahun 2013 dimana pada waktu itu saya mencari set sendi terbaik untuk keperluan mama yang mengadu sakit sendi sampaikan susah untuk nak solat. Set yang saya maksudkan adalah Omega Guard, Ostematrix dan AJHT. Alhamdullah masalah sakit sendi ibu saya semakin pulih dan selepas itu mama pun bebas melakukan kerja-kerja rumah.



Apabila kesan yang ditunjukkan sangat positif, saya mula mencuba set migrain. Masalah migrain ni masalah lama semenjak dari sekolah lagi. Kalau migrain menyerang bukan 1-2 hari , tapi boleh sampai 4-5 hari migrain tak pulih. Masa ni saya tekad nak cuba set migrain sebab tidak mahu lagi bergantung pada ponstan dan caffox, sebab kedua-dua ubat ni menyebabkan saya diserang gastrik yang teruk.



Set Migrain yang saya maksudkan adalah Ostematrix dan B complex. Awal dua minggu pertama memang sangat mencabar sebab tindak balas yang ditunjukkan oleh tubuh. Migrain semakin kuat !!!! 50-50 rasanya nak berhenti je ambil set migrain tu tapi bila mengenangkan tidak mahu lagi ada kebergantungan terhadap ubat, jadi saya teruskan sampailah 4 bulan. Tempoh sesuai untuk tubuh bertoleransi dengan vitamin.

Alhamdullah akhirnya saya bebas migrain. Cuma ada masa migraine tu datang juga  tapi tidaklah sekerap dulu. Sejak itu saya terus bersama Shaklee dan mula berjinak-jinak sebagai Pengedar Shaklee Labuan yang aktif bermula tahun 2014.

Saya, Pengedar Shaklee Labuan yang aktif membuat penghantaran secara COD bagi produk Shaklee untuk seluruh Labuan, aktif membuat penghantaran melalui speedboat ke Menumbok dan pengeposan percuma ke semenanjung Malaysia. Jadi rakan-rakan yang tinggal jauh tu janganlah segan-segan nak buat pesanan, insyaAllah order akan sampai juga.



Keistimewaan yang diberikan kepada pelanggan The Beauty Of You

✔️ Konsultasi secara PERCUMA
✔️ Penghantaran secara cash on delivery (cod) secara PERCUMA (Sekitar Labuan)
✔️ Kos pengeposan secara PERCUMA (Seluruh Malaysia)
✔️ Tips pengambilan vitamin yang BETUL
✔️ Jadual pemakanan vitamin diberikan
✔️ Pemantauan tahap kesihatan secara berkala


Berminat dengan semua di atas?
Hubungi saya, PENGEDAR SHAKLEE LABUAN untuk maklumat lanjut berkaitan produk yang dicari.







No comments:

Post a Comment